Salarisadministratie uitbesteden in Son en Breugel

Home » Salarisadministratie Son en Breugel

Persoonlijk en betrokken

Sleutel tot succes

Benaderbaar

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de salarisadministratie van uw onderneming in Son en Breugel uit handen kan nemen? Onze ervaren medewerkers ontzorgen u graag. Dinkelberg & Kuipers is gevestigd in Son en Breugel, maar wij regelen de salarisadministratie van bedrijven in de hele regio Eindhoven. Hiermee besparen wij u een hoop tijd, die u dan kunt gebruiken voor uw bedrijfsvoering.

Uw salarisadministratie is in goede handen bij ons kantoor in Son en Breugel

Als u personeel in dienst heeft, komt er veel kijken bij de administratie die hiermee gemoeid is. De afdeling salarisadministratie van ons kantoor in Son en Breugel neemt dit graag voor u uit handen. Zo kunnen wij mutaties doorvoeren en zorgdragen voor loonstroken, maar u ook adviseren op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringswetten, subsidies, etc. Voor eerstgenoemde kunt u tevens gebruikmaken van het digitale werkgeversportaal. Voor advies op maat gaan wij graag met u om de tafel om (pro-)actief mee te denken over de best passende administratieve dienstverlening. Dankzij onze ondersteuning kunt u zich focussen op het verbeteren van bedrijfsprocessen. Naast de salarisadministratie ontzorgen wij u namelijk ook bij zaken als:

Benieuwd naar waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op!

Info of afspraak?

Neem contact op met Alain voor een toekomstgericht gesprek

Mail Alain

Meer weten?

Benieuwd wat Dinkelberg & Kuipers voor u kan betekenen?

dinkelberg & kuijpers financieringsplan

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze services? Informeer dan naar de mogelijkheden om uw salarisadministratie uit te besteden aan ons kantoor in Son en Breugel. Wij staan graag voor u klaar. Neem contact op met een van onze medewerkers via +31 (0)499 462 030 of info@dinkelberg-kuipers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

 
Locatie Son
Ekkersrijt 4609
5692 DR Son en Breugel
Nederland
 
Locatie Veghel
Poort van Veghel 4931f
5466 SB Veghel
Nederland

 

T: 0499 – 46 20 30
E: info@dinkelberg-kuipers.nl
  Klachtenprocedure
Dinkelberg en Kuipers