Bedrijfsadvies

Home » Bedrijfsadvies

Verbeteren bedrijfsprocessen

Verbeter de processen in uw bedrijf!

Meer informatie

Organisatie Inrichting

Hulp nodig bij uw organisatie inrichting?

Meer informatie

Waardebepaling

Bent u benieuwd wat u bedrijf waard is?

Meer informatie

Fusie en overname

Bent u van plan te fuseren of overname?

Meer informatie

Coaching

Coaching en Begeleiding voor startende bedrijven

Meer informatie

Verbeter uw bedrijfs processen: hogere efficiency en klant tevredenheid

Uw bedrijfsprocessen verbeteren?

Heeft u af en toe het idee dat er wat moet veranderen maar weet u niet wat? Of loopt er iets niet zoals u wilt? Of loopt alles zoals het zou moeten maar zou u nog meer omzet uit de huidige processen willen halen?

Onze toegevoegde waarde

Met de Lean Six Sigma methode zijn we gericht op het verbeteren van bedrijfsprocessen. De toegevoegde waarde voor de ondernemer staat hierin centraal. Het vereenvoudigen en optimaliseren van processen binnen het bedrijf is het doel. Interne efficiency en hogere klanttevredenheid kunnen hierdoor het gevolg zijn.

Oplossingen vanuit werkvloer

Onze adviseurs kijken samen met u naar de cijfers, de onderneming, de huidige bedrijfsprocessen en de medewerkers worden hierbij nauw betrokken. Zo worden oplossingen vanuit de werkvloer aangedragen en krijgen veranderingen in de organisatie een breed draagvlak. Bovendien is op die manier de continuïteit nadat het traject is afgerond gewaarborgd.

Benieuwd naar waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op!

Info of afspraak?

Neem contact op met Alain voor een toekomstgericht gesprek

Mail Alain

ORGANISATIE INRICHTING

Uw bedrijf positioneren met het Dinkelberg & Kuipers Succes Model

Vind u het lastig om te bepalen waar uw organisatie nu staat? Of wilt een duidelijk toekomstbeeld schetsen? Voor ondernemers is het belangrijk om een lijn uit te zetten voor de toekomst. Het Dinkelberg & Kuipers Succes Model helpt u daarbij.

Toegevoegde waarde (blijven) leveren

Als functies, taken en bevoegdheden veranderen, is het verstandig om uw organisatie opnieuw kritisch te bekijken. Met behulp van ons model kijkt u van een afstand naar uw onderneming en bepaalt u uw toekomstige strategie. Zo weet u waar de toegevoegde waarde ligt.

Meerdere sessies

Het Dinkelberg & Kuipers Succes Model bestaat uit meerdere gezamenlijke sessies. Uiteindelijk ontvangt u een rapport met onze bevindingen en een plan van aanpak.  

Benieuwd naar waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op!

Info of afspraak?

Neem contact op met Hans voor een toekomstgericht gesprek

Mail Hans

Waardebepaling: voor een sterk toekomstplan

Waar staat u als ondernemer over vijf jaar? Of weet u precies waar u wilt staan over 10 jaar? Het is goed om te weten waar uw onderneming op dit moment staat. Wat uw plannen ook zijn.

Inspelen op toekomstplannen

Als u inspeelt op de toekomst komen de volgende zaken uit de bedrijfslevenscyclus aan bod: uitbreiding, overname, verkoop en investeringen. Voor al deze fases geldt: het is van belang om te weten wat de economische waarde van uw onderneming is.

Specialist in waardebepaling

Waardebepaling speelt een rol bij meerdere doeleinden. Denk aan geschillen en arbitrage, de inbreng van een andere onderneming, juridische procedures en fiscale aangelegenheden. Dinkelberg & Kuipers is gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen.

(Tussentijds) beeld van uw bedrijf

De waardeanalyse die we opstellen, bevat zowel de ‘zachte’ als ‘harde’ aspecten van uw onderneming. Zo geven we een goed (tussentijds) beeld van waar uw bedrijf staat. Onder zacht vallen: patenten, productkennis en UPS’s. Tot hard rekenen we: geldstromen, aandelen en eigen vermogen.

Benieuwd naar waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op!

Info of afspraak?

Neem contact op met Ronald voor een toekomstgericht gesprek

Mail Ronald

Fusie of overname: complex of niet?

Fuseren, een bedrijf overnemen of promotie binnen het familiebedrijf? Een buitenkans, pure business of een logische stap? Een bedrijf overnemen brengt veel met zich mee. Bent u bang dat u door de bomen het bos niet meer ziet?

Overzichtelijk financieel plaatje

Van plan om een ander bedrijf over te nemen en onderzoekt u de mogelijkheden om de bedrijfsovername te financieren?  De financiële aspecten van een overname zijn vaak erg gecompliceerd. Om overzicht te behouden, is het raadzaam om een specialist in te schakelen.

Wensen omzetten naar resultaat

Het feit blijft dat fusies en overnames gecompliceerd zijn. Ze vragen om expertise vanuit verschillende werkterreinen. Onze adviseurs beschikken niet alleen over praktische kennis. Ze vertalen ook uw belangen, wensen en gevoeligheden bij deze transacties in resultaat. Het financieren van uw bedrijfsovername verloopt probleemloos. Dankzij onze ondersteuning en bedrijfskundige advisering.

Benieuwd naar waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op!

Info of afspraak?

Neem contact op met Remco voor een toekomstgericht gesprek

Mail Remco

Coaching: Begeleiding voor startende ondernemers

Belastingaangifte, fiscale voordelen en BTW. Als startende ondernemer moet u met 1001 dingen rekening houden. Er komt zoveel op u af, dat het af en toe best overweldigend is. Tijdens deze momenten is het prettig om een sparringpartner te hebben.

Sparringpartner voor iedereen

Onze adviseur bespreek als sparringpartner uw twijfels, angsten en tegenslagen. Hij houdt u een spiegel voor en denkt met u mee. Bovenal snapt hij hoe het is om te ondernemen. We zijn tenslotte zelf ook ondernemers.

Benieuwd naar waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op!

Info of afspraak?

Neem contact op met Dirk voor een toekomstgericht gesprek

Mail Dirk

Dinkelberg en Kuipers