Het verwerken van de dividendbelasting uitbesteden nabij Eindhoven

Home » Dividendbelasting Eindhoven

Persoonlijk en betrokken

Sleutel tot succes

Benaderbaar

De dividendbelasting is een ingewikkelde vorm van belasting en daarom helpt Dinkelberg & Kuipers uit Son & Breugel, nabij Eindhoven, u hier graag bij. Welk percentage dividendbelasting moet ik afdragen, hoe zit het met de aangifte ervan en kan ik iets terugvragen? Op die vragen geven wij graag een antwoord. Wij beschikken over een ervaren team dat u bijstaat met deskundig financieel advies op maat. Uw onderneming is ons uitgangspunt en samen streven we naar succes!

Wij helpen u bij het verwerken van de dividendbelasting van uw bedrijf nabij Eindhoven

Het algemene percentage dividendbelasting dat uw bedrijf in de regio Eindhoven normaal gesproken moet betalen, bedraagt 15%. Echter bestaan er veel verschillende soorten dividend en het percentage dividendbelasting verschilt dan ook per type dividend. Deelnemingsdividend kent bijvoorbeeld hele anders regels dan beleggingsdividend. Daarom helpt Dinkelberg & Kuipers uit Son en Breugel, regio Eindhoven, u graag met de berekening van de dividendbelasting. Wij zijn gespecialiseerd in fiscaal advies en ondersteunen u op deskundige wijze. Dankzij onze dienstverlening heeft u uw handen vrij en kunt u zich meer focussen op het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Dat is toch ideaal?

Benieuwd naar waar we u mee kunnen helpen?

Neem contact op!

Info of afspraak?

Neem contact op met Alain voor een toekomstgericht gesprek

Mail Alain

Meer weten?

Benieuwd wat Dinkelberg & Kuipers voor u kan betekenen?

dinkelberg & kuijpers laptop

Neem contact met ons op

Naast het feit dat wij ons bezighouden met het percentage en de tarieven dividendbelasting, schakelt u ons advieskantoor in de buurt van Eindhoven voor nog vele andere diensten in. Zo helpen wij u ook graag bij het samenstellen van de jaarrekening voor uw onderneming of stellen we een persoonlijk financieel plan voor u samen. Zo weet u zeker dat uw financiën in goede handen zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)499 462 030 of info@dinkelberg-kuipers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

 
Locatie Son
Ekkersrijt 4609
5692 DR Son en Breugel
Nederland
 
Locatie Veghel
Poort van Veghel 4931f
5466 SB Veghel
Nederland

 

T: 0499 – 46 20 30
E: info@dinkelberg-kuipers.nl
  Klachtenprocedure