‘Werken in een dynamische omgeving met klantgerichte focus’

Home » Werken bij

Daphne van den Heuvel

“In juni 2020 ben ik in dienst getreden bij Dinkelberg & Kuipers. Op dat moment had ik nog geen ervaring in deze branche. Met een op maat gemaakt opleidingsplan en fijne begeleiding van collega’s ben ik nu vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het ontzorgen van de ondernemer. Daarnaast zit ik ook regelmatig bij de ondernemer op locatie.

Naast dat ik al snel een vast contract heb gekregen ben ik ook een MBA opleiding gaan volgen. Hiervoor krijg ik voldoende ruimte. Mijn uren zijn flexibel in te delen en als ik ooit een vraag heb kan ik bij veel collega’s terecht. Door het volgen van deze opleiding zie ik nog meer kansen om door te groeien binnen Dinkelberg & Kuipers.

De informele sfeer en leuke collega’s zorgen natuurlijk voor veel werkplezier maar uiteindelijk is het veel meer dan dat. De uren zijn flexibel in te delen, er worden leuke activiteiten georganiseerd en geen enkele ondernemer is hetzelfde. Iedere jaarrekening is anders, en dat is nou net hetgeen wat dit werk zo leuk maakt. “

 

 

 

Jouw succes verhaal hier?

Jouw succes verhaal hier? Bekijk de vacatures, solliciteer en wie weet staat jouw verhaal hier binnenkort.

Nina Rombouts

“In november 2019 ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Dinkelberg & Kuipers. Van een groter, commerciëler kantoor naar een middelgroot kantoor met een hecht team is een grote stap. Waarom ben ik overgestapt? Bij Dinkelberg & Kuipers is er meer diversiteit in werkzaamheden en ligt de focus op de menselijke maat.  Verder krijg ik de ruimte om initiatief te tonen en door te groeien.

Verder geniet ik van het directe contact met collega’s en de gemoedelijke sfeer. Die voel je meteen als je binnenkomt.”

Dinkelberg en Kuipers