‘Werken in een dynamische omgeving met klantgerichte focus’

Home » Werken bij

Daphne van den Heuvel

“In juni 2020 ben ik in dienst getreden bij Dinkelberg & Kuipers. Op dat moment had ik nog geen ervaring in deze branche. Met een op maat gemaakt opleidingsplan en fijne begeleiding van collega’s ben ik nu vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het ontzorgen van de ondernemer. Daarnaast zit ik ook regelmatig bij de ondernemer op locatie.

Naast dat ik al snel een vast contract heb gekregen ben ik ook een MBA opleiding gaan volgen. Hiervoor krijg ik voldoende ruimte. Mijn uren zijn flexibel in te delen en als ik ooit een vraag heb kan ik bij veel collega’s terecht. Door het volgen van deze opleiding zie ik nog meer kansen om door te groeien binnen Dinkelberg & Kuipers.

De informele sfeer en leuke collega’s zorgen natuurlijk voor veel werkplezier maar uiteindelijk is het veel meer dan dat. De uren zijn flexibel in te delen, er worden leuke activiteiten georganiseerd en geen enkele ondernemer is hetzelfde. Iedere jaarrekening is anders, en dat is nou net hetgeen wat dit werk zo leuk maakt. “

 

 

 

Lara Maassen

“In de zomer van 2021 zat ik samen met mijn vriend bij een hypotheekadviseur in Son en Breugel. Ik vertelde hem dat ik op zoek was naar een baan als werkstudent fiscaal recht. Hij adviseerde mij om contact op te nemen met Dinkelberg & Kuipers. Zogezegd, zo gedaan. Na een maand had ik mijn eerste werkdag.

Als student ben ik afhankelijk van mijn schoolrooster. Dinkelberg & Kuipers houdt hier rekening mee en denkt ook vaak mee. Ik kan mijn uren flexibel indelen waardoor ik niet in de problemen kom met mijn schoolwerk of werk bij Dinkelberg & Kuipers.

In korte tijd heb ik ontwikkelingen doorgemaakt op persoonlijk gebied. Zoals zelfstandigheid en sociale ontwikkelingen. Maar vooral vakinhoudelijk. Het werk bij Dinkelberg & Kuipers helpt mij de theorie die ik op school op doe in de praktijk te gebruiken.

Ik kijk uit naar wat mijn toekomst bij Dinkelberg & Kuipers mij brengt!”

 

 

 

Joeri Schraven

“In september 2019  ben ik gestart als afstudeer stagiair om mijn scriptie te schrijven voor Dinkelberg & Kuipers. Na een goede samenwerking van beide kanten heb ik gekozen om mezelf verder te ontwikkelen in accountancy. Binnen het bedrijf krijg ik alle ruimte om door te groeien. Hiervoor volg ik het traineeship.

Dit houdt in dat ik verschillende cursussen en opleidingen volg om de juiste diploma’s te behalen. Zo kan ik klanten in de toekomst van een nog beter advies voorzien. “

Jouw succes verhaal hier?

Jouw succes verhaal hier? Bekijk de vacatures, solliciteer en wie weet staat jouw verhaal hier binnenkort.

Inge Janssen

“In augustus 2021 hoorde ik via een oud collega dat bij Dinkelberg & Kuipers een vacature voor salarisadministratie open stond. Ik solliciteerde en de gesprekken die volgde voelde vertrouwd. Bovendien sprak de cultuur mij meteen aan. Na verschillende gesprekken met meerdere personen kwamen we snel tot de conclusie dat met mijn werkervaring en kennis van Power BI ik op meerdere plekken binnen het kantoor inzetbaar zou zijn.

Op mijn contract staat de naam assistent accountant maar mijn functie is veel meer dan dat. Ik krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen en processen binnen Dinkelberg & Kuipers te verbeteren.
In korte tijd heb ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid gekregen waardoor ik mezelf in een korte periode goed heb kunnen ontwikkelen. Vooral klantcontact is een belangrijke factor geworden in mijn werkzaamheden.”

 

 

Florian Ross

“Het eerste contact werd gelegd op de tennisbaan. Ik kende Ronald en Hans Dinkelberg al uit het verenigingsleven en na een potje tennis sprak Ronald mij aan of ik geen interesse had om bij Dinkelberg & Kuipers aan de slag te gaan. Na drie goede, leuke en laagdrempelige gesprekken was alles al snel in kannen en kruiken.

Na ruim viereneenhalfjaar heb ik samen met Pierre in januari 2022 MAX Adviseurs opgericht. Met MAX Adviseurs kan ik mezelf nog verder ontwikkelen in het ondersteunen van de ondernemer. MAX Adviseurs is een aparte BV waar Pierre van Tinteren en ik samen aan het roer staan. Hierbij storten we ons volledig om het ontwikkelen van bedrijfsprocessen bij ondernemers.  

Natuurlijk begin ik mijn dag met een goeie kop koffie, het liefst een dubbele. Samen met mijn collega’s bespreek ik de bijzonderheden of afspraken die voor die dag gepland staan. Vervolgens geef ik opvolging aan eerdere afspraken en bereid ik strategische sessies voor. In de middag ben ik vaak onderweg voor afspraken met ondernemers. Deze afspraken bestaan uit het gericht organisatie en strategisch advies te geven.

Op vrijdagmiddag sluit ik graag de week af met een gezellige borrel met collega’s.”

 

Nina Rombouts

“In november 2019 ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Dinkelberg & Kuipers. Van een groter, commerciëler kantoor naar een middelgroot kantoor met een hecht team is een grote stap. Waarom ben ik overgestapt? Bij Dinkelberg & Kuipers is er meer diversiteit in werkzaamheden en ligt de focus op de menselijke maat.  Verder krijg ik de ruimte om initiatief te tonen en door te groeien.

Verder geniet ik van het directe contact met collega’s en de gemoedelijke sfeer. Die voel je meteen als je binnenkomt.”