Een bedrijfsovername in Son en Breugel

Home » Bedrijfsovername Son en Breugel

Persoonlijk en betrokken

Sleutel tot succes

Benaderbaar

Staat er binnenkort een bedrijfsovername op de agenda bij uw onderneming in of nabij Son en Breugel? Dan zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden. Of nu uw eigen bedrijf wordt overgenomen of u juist zelf een ander bedrijf overneemt; het is vaak een gecompliceerd proces. Daarom doet u er goed aan om een expert in te schakelen. Wij van Dinkelberg & Kuipers staan u bij tijdens het hele traject. Met onze professionele ondersteuning verloopt de bedrijfsovername van uw bedrijf in de regio Son en Breugel zonder problemen. Zo kunt u met een gerust hart de toekomst tegemoetzien.

Deskundige ondersteuning bij een bedrijfsovername in of nabij Son en Breugel

Wij beschikken over veel kennis van verschillende disciplines binnen de financieel zakelijke dienstverlening. Dit maakt ons tot een deskundige partner bij een bedrijfsovername in de regio Eindhoven en Son en Breugel. Onze adviseurs helpen u de transactie tot een goed einde te brengen. Dankzij onze ondersteuning zijn alle onderdelen op financieel vlak goed geregeld bij de overname. Zelfs voor het financieren van een bedrijfsovername kunt u bij ons terecht voor deskundig advies!

Meer weten?

Benieuwd wat Dinkelberg & Kuipers voor u kan betekenen?

Neem contact op met een van onze medewerkers

Wilt u graag ondersteuning bij uw bedrijfsovername in of nabij Son en Breugel? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie en fiscaal advies op maat. Onze accountants helpen u graag met raad en daad. Ook als u vragen heeft, benadert u ons. Hiervoor belt u naar +31 (0)499 462 030 of stuurt u een e-mail naar info@dinkelberg-kuipers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

 
Locatie Son
Ekkersrijt 4609
5692 DR Son en Breugel
Nederland
 
Locatie Veghel
Poort van Veghel 4931f
5466 SB Veghel
Nederland

 

T: 0499 – 46 20 30
E: info@dinkelberg-kuipers.nl
  Klachtenprocedure
Dinkelberg en Kuipers