Salarisadministratie: geef HR-zaken uit handen

Home » Salarisadministratie

Interesse in uw onderneming

Professioneel

Tools voor succesvol ondernemerschap

Voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, kunt u terecht bij Dinkelberg & Kuipers uit Son en Breugel. Uw organisatie groeit en werknemers blijven komen. Voordat u het weet, bent u alleen nog maar bezig met HR-zaken en heeft u geen tijd meer om te ondernemen. Klinkt dit bekend? Of wilt u zichzelf hiervoor behoeden en uw administratieve zaken meteen uit handen geven? Maak dan kennis met onze specialisten.

 

Een digitaal werkgeversportaal voor uw salarisadministratie in Son en Breugel

Onze afdeling salarisadministratie in Son en Breugel gaat graag voor u aan de slag. Hoe? Mutaties worden doorgevoerd, we dragen zorg voor loonstroken en we geven advies over loonbelasting, sociale verzekeringswetten en subsidies. In deze samenwerking maken we gebruik van het digitale werkgeversportaal. Naast de salarisadministratie ontzorgen wij u namelijk ook bij zaken als:

 

Maak kennis met onze passende dienstverlening

Heeft u interesse om uw salarisadministratie uit te besteden bij ons kantoor uit Son en Breugel? Voor advies op maat gaan wij graag met u om de tafel om (pro-)actief mee te denken over de best passende administratieve dienstverlening. Neem contact met ons op via +31 (0)499 462 030 of info@dinkelberg-kuipers.nl.

Benieuwd wat Dinkelberg & Kuipers voor u kan betekenen?

Neem contact op

Info of afspraak?

Neem contact op met Alain voor een toekomstgericht gesprek

Mail Alain

Dinkelberg en Kuipers