Salarisadministratie uitbesteden in Son en Breugel

Professioneel

Persoonlijk en betrokken

Digitaal

Home » Salarisadministratie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de salarisadministratie van uw onderneming in Son en Breugel uit handen kan nemen? Onze ervaren medewerkers ontzorgen u graag. Dinkelberg & Kuipers is gevestigd in Son en Breugel, maar wij regelen de salarisadministratie van bedrijven in de hele regio Eindhoven. Hiermee besparen wij u een hoop tijd, die u dan kunt gebruiken voor uw bedrijfsvoering.

Uw salarisadministratie is in goede handen bij ons kantoor in Son en Breugel

Als u personeel in dienst heeft, komt er veel kijken bij de administratie die hiermee gemoeid is. De afdeling salarisadministratie van ons kantoor in Son en Breugel neemt dit graag voor u uit handen. Zo kunnen wij mutaties doorvoeren en zorgdragen voor loonstroken, maar u ook adviseren op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringswetten, subsidies, etc. Voor eerstgenoemde kunt u tevens gebruikmaken van het digitale werkgeversportaal. Voor advies op maat gaan wij graag met u om de tafel om (pro-)actief mee te denken over de best passende administratieve dienstverlening. Dankzij onze ondersteuning kunt u zich focussen op het verbeteren van bedrijfsprocessen. Naast de salarisadministratie ontzorgen wij u namelijk ook bij zaken als:

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze services? Informeer dan naar de mogelijkheden om uw salarisadministratie uit te besteden aan ons kantoor in Son en Breugel. Wij staan graag voor u klaar. Neem contact op met een van onze medewerkers via +31 (0)499 462 030 of info@dinkelberg-kuipers.nl.

Dinkelberg & Kuipers

Ekkersrijt 4609
5692 DR Son en Breugel
T: 0499 - 46 20 30
E: info@dinkelberg-kuipers.nl

Share This