Startende ondernemers

feb 17, 2021 | Blogs

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Met het ondernemingsplan als basis voor je toekomstige bedrijf word je gedwongen na te denken over personeelszaken, juridische aspecten, marketing, etc. Daarnaast maakt ook de administratieve kant een belangrijk onderdeel uit van het ondernemingsplan. Denk aan de financiering van je onderneming, subsidies, belastingen, pensioenopbouw.

Onderwerpen waar je wellicht niet eerder mee te maken hebt gehad, maar die voordat je begint met je bedrijf wel goed op papier moeten staan om problemen achteraf te voorkomen. Daarom is het verstandig om als startende ondernemer een goede en betrouwbare adviseur in te schakelen, een adviseur die nèt dat stapje extra zet.

Dinkelberg & Kuipers zet dat stapje op meerdere manieren in de begeleiding van startende ondernemers. Zo helpen wij bij het opzetten van de onderneming door het bedrijfsplan grondig en kritisch te bekijken, te toetsen op haalbaarheid en de juiste vragen te stellen. Door onze jarenlange ervaring in het MKB weten we wat er speelt en – misschien nog wel belangrijker – wat er kan gaan spelen in de toekomst. Met een team van accountants, fiscalisten en juristen in huis beschikken we over kennis waar je als startende ondernemer baat bij hebt.

Focus
Uiteraard kunnen we helpen bij het aanvragen van een financiering en/of subsidie, het opstellen van contracten, het bepalen van de rechtsvorm en het verzorgen van de administratie. Maar het extra stapje in onze dienstverlening zit ‘m in de ondersteuning op het gebied van commercie en strategie. En dat is waarschijnlijk je eerste prioriteit als starter; hoe ga ik met mijn onderneming geld verdienen?

Dat betekent dat je duidelijk voor ogen moet hebben wie je klanten zijn, waar ze zitten, wat ze willen en hoe je ze het beste kan bereiken. Maar je moet ook in kaart brengen wie je concurrenten zijn en waarin jouw onderneming zich onderscheidt ten opzichte van de dienstverlening die zij aanbieden. Die informatie is nodig om de juiste positionering van je onderneming te bepalen en daaraan vast te houden. Focus is het toverwoord in zowel de strategie van je bedrijf als de communicatie naar buiten toe.

Aanbod voor starters
Kortom, als startende ondernemer heb je genoeg stof tot nadenken waar wij graag ons licht op willen laten schijnen. Overweeg je voor jezelf te beginnen of ben je een startende ondernemer? Loop geheel vrijblijvend eens binnen bij ons wekelijkse spreekuur voor startende ondernemers. Dit inloopspreekuur vindt iedere maandag plaats van 09.00 tot 11.00 uur. Vooraf aanmelden via info@dinkelberg-kuipers.nl is wenselijk. Mocht dit moment niet schikken, dan kun je ons altijd bellen om een andere afspraak te maken. Wij maken graag tijd voor je vrij!
Daarnaast bieden wij onze dienstverlening aan startende ondernemers de eerste 3 jaar na oprichting van de onderneming aan tegen een gereduceerd tarief. Met al die stapjes extra kan jouw bedrijf reuzensprongen qua groei en omzet maken!

Dinkelberg en Kuipers