Dé salarisadviseur uit de regio Veghel

Home » Salarisadviseur Veghel

Professioneel

Persoonlijk en betrokken

Benaderbaar

Dinkelberg & Kuipers is uw ondersteunende salarisadviseur uit Son en Breugel, nabij Veghel. De administratie omtrent salarissen binnen uw bedrijf lijkt misschien een vanzelfsprekendheid, maar niets is minder waar. Deze tak is vrijwel doorlopend aan verandering onderhevig dankzij wet- en regelgeving, belastingen en diverse verzekeringen. Bij Dinkelberg & Kuipers zorgen we ervoor dat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken; wij zijn dé salarisadviseur uit de regio Veghel. Door u te ontzorgen kunt u zich bezighouden met de primaire activiteiten van uw onderneming.

Korte lijntjes en allround advies door deze salarisadviseur uit Veghel

Als ondernemer komt u geregeld in aanraking met salarisgerelateerde zaken. Denk maar eens aan arbeidscontracten, belastingen en controles en nieuwe voorwaarden waaraan u als ondernemer dient te voldoen. Onze specialisten zijn in staat u volledig te ontzorgen. We zorgen dat kansen of verbeterpunten in de salarishuishouding aan het licht komen, wijzen op veranderende wetgeving en cao-afspraken en zorgen dat lopende contracten in de gaten worden gehouden. Daarnaast ontfermen wij ons ook over de salarisadministratie, waarbij we gebruikmaken van ons online boekhoudingsprogramma. Bij Dinkelberg & Kuipers werken we graag met korte lijntjes, waardoor u het onmiddellijk hoort wanneer veranderingen plaatsvinden binnen deze tak van uw bedrijf.

Meer weten?

Benieuwd wat Dinkelberg & Kuipers voor u kan betekenen?

dinkelberg & kuijpers financieringsplan

Een advies op maat

Alles samengenomen zijn wij uw salarisadviseur in Son en Breugel, vlak bij Veghel. Heeft u vragen of wilt u graag advies over veranderingen die u zelf wilt doorvoeren? Dan kunt u bij onze specialisten terecht voor een advies op maat. Vanuit onze expertise weten we welke ontwikkelingen er gaande zijn binnen de wet- en regelgeving omtrent salarissen, zodat we u precies kunnen vertellen wat de huidige óf toekomstige mogelijkheden zijn. Daarnaast staan we ook voor u klaar met het samenstellen van de jaarrekening of bij een bedrijfsovername. Bent u op zoek naar een salarisadviseur in Veghel? Bel ons dan gerust voor een kennismaking. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0)499 462 030 of door te mailen naar info@dinkelberg-kuipers.nl.

Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

 
Locatie Son
Ekkersrijt 4609
5692 DR Son en Breugel
Nederland
 
Locatie Veghel
Poort van Veghel 4931f
5466 SB Veghel
Nederland

 

T: 0499 – 46 20 30
E: info@dinkelberg-kuipers.nl
  Klachtenprocedure
Dinkelberg en Kuipers