Kennis is macht, kennis delen is kracht

Streven naar succes

Laagdrempelig

Persoonlijk en betrokken

Home » Nieuws » Blogs

Economische waarde

Onlangs heeft Dinkelberg & Kuipers accountants en adviseurs voor een organisatie gespecialiseerd in het verbeteren van CRM processen, de economische waarde van de onderneming bepaald.

Lees meer

Als ondernemer voorsorteren op de btw-verhoging

Per 1 januari 2019 wordt het btw-tarief verhoogd van 6% naar 9%. Deze tariefsverhoging brengt gevolgen met zich mee voor ondernemers zoals kappers, bloemisten, uitgeverijen en fitnesscentra. Daar waar mogelijk is het verstandig om hier nu al op voor te sorteren. Het nieuwe tarief…

Lees meer

Salarisadministratie

Als MKB-ondernemer heeft u te maken met personeel en alles wat daarbij komt kijken. Ook de salarisadministratie maakt hier onderdeel van uit. Aan u de keuze om deze uit te besteden of in eigen huis onder te brengen bij een salarisadministrateur of P&O-medewerker. Indien uw voorkeur uitgaat naar de eerste optie, weet dan dat u dit kunt onderbrengen bij Dinkelberg & Kuipers.

Lees meer

Afstand nemen

Dinkelberg & Kuipers profileert zich als adviseur voor ondernemers. Dat doen we op accountancy en fiscaal vlak, maar ook bij bredere ondernemersvraagstukken. Voor dat laatste hebben we, onder andere, het Dinkelberg & Kuipers Business Succes Model ontwikkeld…

Lees meer

Digitaal gemak persoonlijk contact

Dinkelberg & Kuipers is ook gevestigd op Strijp-S. Een niet alledaagse combinatie wellicht, als accountants- en adviesbureau gevestigd zijn op een locatie die bekend staat als creatieve broedplaats. Toch is het een weloverwogen en bewuste keuze geweest om in het Videolab aan de Torenallee neer te strijken. Allereerst vanwege het belang dat wij hechten aan het contact met ondernemers. Laagdrempelig is een van onze kernwaarden en dat creëer je onder andere door het leggen van contact met (potentiele) relaties zo gemakkelijk mogelijk te maken en in dit geval fysiek dichtbij de ondernemers te zitten.

Lees meer

Schoenendoos ondernemer

Digitalisering is aan de orde van de dag. Als innovatief en eigentijds accountants- en advieskantoor wil Dinkelberg & Kuipers gebruikmaken van de voordelen die dit biedt. Daarom voeren wij digitale verwerking en archivering van de financiële (inkoop)administratie in bij onze relaties.

Lees meer

Startende ondernemers

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Met het ondernemingsplan als basis voor je toekomstige bedrijf word je gedwongen na te denken over personeelszaken, juridische aspecten, marketing, etc. Daarnaast maakt ook de administratieve kant een belangrijk onderdeel uit van het ondernemingsplan. Denk aan de financiering van je onderneming, subsidies, belastingen, pensioenopbouw.

Lees meer

Ontzorgen bij overstappen

Een relatie tussen een ondernemer en zijn of haar accountant is er vaak een van de lange termijn. Toch is het niet altijd te vermijden dat een ondernemer overstapt naar een andere accountant.

Lees meer

Inzichtelijke financiele huishouding

Voor een internationale organisatie, in innovatieve fietsonderdelen, heeft Dinkelberg & Kuipers accountants en adviseurs een inzichtelijke financiële huishouding op touw gezet.

Lees meer
Share This