Uw bedrijfsovername financieren

Home » Bedrijfsadministratie Beek en Donk

Persoonlijk en betrokken

Sleutel tot succes

Benaderbaar

Bent u van plan om een ander bedrijf over te nemen en onderzoekt u de mogelijkheden om deze bedrijfsovername te financieren? Dan doet u er goed aan om advies op maat aan te vragen. Omdat de financiële aspecten van een overname vaak erg gecompliceerd zijn, is het raadzaam om een specialist in te schakelen. Dinkelberg & Kuipers is hét bedrijf dat u zoekt. Ons administratiekantoor in Son en Breugel ondersteunt u van A tot Z.

Krijg advies hoe u een bedrijfsovername het best kunt financieren

Neemt u een bedrijf over of wordt uw bedrijf in regio Eindhoven overgenomen? Of verbetert u uw bedrijfsprocessen door groeikansen te benutten? Wat uw beweegredenen ook zijn, feit blijft dat fusies en overnames gecompliceerd zijn en vragen om expertise vanuit verschillende werkterreinen binnen de financieel zakelijke dienstverlening. Onze adviseurs beschikken over de juiste, toepasbare kennis en zijn bovendien in staat uw belangen, wensen en gevoeligheden bij deze transacties te vertalen in een optimaal resultaat. Het financieren van de bedrijfsovername verloopt dankzij onze ondersteuning en bedrijfskundige advies op probleemloos.

Meer weten?

Benieuwd wat Dinkelberg & Kuipers voor u kan betekenen?

Plan een afspraak in

Schakel ons in als u een bedrijfsovername wilt realiseren in Son en Breugel en wilt weten hoe u deze het beste kunt financieren. Wij helpen u graag bij bedrijfsovernames in de gehele regio. Plan gerust een kennismakingsgesprek met ons in om de mogelijkheden te ontdekken. Hiervoor belt u naar +31 (0)499 462 030, stuurt u een e-mail naar info@dinkelberg-kuipers.nl of vult u het contactformulier in.

Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

 
Locatie Son
Ekkersrijt 4609
5692 DR Son en Breugel
Nederland
 
Locatie Veghel
Poort van Veghel 4931f
5466 SB Veghel
Nederland

 

T: 0499 – 46 20 30
E: info@dinkelberg-kuipers.nl
  Klachtenprocedure
Dinkelberg en Kuipers