Dinkelberg & Kuipers verhuist naar ‘De Poort van Veghel’

Dinkelberg & Kuipers Adviseurs en Accountants verhuist per 4 februari 2020 naar de ‘De Poort van Veghel’. Deze locatie sluit met haar ambities helemaal aan bij de toekomstvisie van ons kantoor.

Daarnaast zijn de centrale ligging en de bereikbaarheid van het bedrijventerrein belangrijke redenen om, naast het huidige kantoor in Son, hier extra werkplekken in te richten. De ruimte die wij in Toren II tot onze beschikking hebben biedt tevens een aparte spreek- en vergaderkamer.

“Een A-locatie als ‘De Poort van Veghel’ past bij de wens om onze zichtbaarheid in Meierijstad te vergroten. Dit pand biedt de mogelijkheid om onze eigen identiteit meer visueel te maken en dat komt de herkenbaarheid alleen maar ten goede”, licht Willy van der Velden, partner bij Dinkelberg & Kuipers, toe.

“Daarnaast is Toren II een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere dienstverlenende ondernemers gevestigd zijn, waardoor het ontmoeten van en netwerken met andere ondernemers veel meer centraal staat. Ook willen we het voor klanten en ondernemers die actief zijn in deze regio en behoefte hebben aan een toekomstgerichte adviespartner, zo gemakkelijk en laagdrempelig mogelijk maken om met ons een afspraak te maken. De optimale bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid zijn enorme pluspunten, maar ook het feit dat dit een bedrijventerrein in ontwikkeling is, maakt dat wij daar door ons hier te vestigen graag een bijdrage aan willen leveren.”

Uiteraard ben je van harte welkom om een afspraak te maken op ons kantoor in Veghel. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0413 – 41 84 28 of veghel@dinkelberg-kuipers.nl. Het adres van de vestiging is Poort van Veghel 4931F, 5466 SB in Veghel.

Dinkelberg en Kuipers