Weten wat er speelt

Professioneel

Interesse in uw onderneming

Innovatief

Home » Dinkelberg & Kuipers opent kantoorlocatie in Veghel

Ondertekening contract

Ondertekening contract locatie Veghel (van links naar rechts Ronald Dinkelberg, Toine van den Oetelaar, Hans Dinkelberg en Willy van der Velden van Dinkelberg & Kuipers Accountants en Adviseurs, zittend in het midden Patrick Trikels van MILON).

Dinkelberg & Kuipers Accountants en Adviseurs opent per 1 februari 2019 een kantoorlocatie in Veghel. Met deze vestiging wil het vooruitstrevende kantoor een vraag uit de markt vervullen en de huidige relaties in Meierijstad bedienen.

De nieuwe locatie biedt ruimte aan twee werkplekken, een spreekkamer en ontvangstruimte. Ronald  Dinkelberg, vennoot bij Dinkelberg & Kuipers, licht toe: “Met de opening van een nieuwe kantoorlocatie willen we ondernemers die gevestigd zijn in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode ondersteunen met onze dienstverlening. Een deel van onze relaties is daar al actief en ook hen komen we – letterlijk – tegemoet door de geografische ligging van deze werkplek.”

De bedoeling is dat een vast team van medewerkers op gezette tijden werkzaam is in Veghel. Dit team bestaat, naast loonadviseurs, (assistent) accountants en fiscalisten, uit consultants. De dienstverlening die Dinkelberg & Kuipers te bieden heeft op het gebied van consultancy breidt zich steeds verder uit. Daarmee onderscheiden wij ons van andere accountantskantoren. De adviesvraag van ondernemers beperkt zich al tijden niet meer tot sec de (jaar)cijfers. De consultants die werkzaam zijn bij die Dinkelberg & Kuipers zijn opgeleid om bredere ondernemersvraagstukken te beantwoorden.

Het adres van de nieuw te openen vestiging is Rembrandtlaan 4, 5462 CH in Veghel. Een afspraak is te maken via telefoonnummer 06 – 55 38 73 28.

Share This