Digitaal gemak persoonlijk contact

feb 17, 2021 | Blogs

Dinkelberg & Kuipers is ook gevestigd op Strijp-S. Een niet alledaagse combinatie wellicht, als accountants- en adviesbureau gevestigd zijn op een locatie die bekend staat als creatieve broedplaats. Toch is het een weloverwogen en bewuste keuze geweest om in het Videolab aan de Torenallee neer te strijken. Allereerst vanwege het belang dat wij hechten aan het contact met ondernemers. Laagdrempelig is een van onze kernwaarden en dat creëer je onder andere door het leggen van contact met (potentiele) relaties zo gemakkelijk mogelijk te maken en in dit geval fysiek dichtbij de ondernemers te zitten.

Daarnaast is het niet gezegd dat je als accountantskantoor niet creatief kan zijn. Ook wij willen ons blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt en worden daarin gevoed door een inspirerende omgeving. Mede dankzij gesprekken met ondernemers op Strijp-S en de daar plaatsvindende netwerkbijeenkomsten is ons nieuwe concept Easy4U Finance tot stand gekomen.

Easy4U Finance
Met Easy4U Finance bieden we het beste van twee werelden. Dat is enerzijds de digitale wereld waarbij dankzij koppelingen in de administratie alle administratieve activiteiten op elkaar aansluiten. Het (digitaal) aanleveren van facturen, inboeken hiervan en de rapportage van uw financiële situatie zijn in één online totaalpakket gebundeld.  Dat verhoogt de efficiency en bespaart op termijn tijd, en dus geld.

Anderzijds kunnen ondernemers rekenen op persoonlijk, deskundig advies van onze administratief adviseurs en consulenten. In welke fase de onderneming zich ook bevindt, wij hebben jarenlange ervaring met begeleiding van – regionale – midden en kleinbedrijven in de meest uiteenlopende branches. Tevens wordt de (maatwerk) dienstverlening afgestemd op dat waar de ondernemer op dat moment het meeste behoefte aan heeft. Dat kan advies zijn bij fiscale consequenties voortvloeiend uit bedrijfsmatige beslissingen, maar ook coaching op het gebied van commercie en strategie. Bij alles geldt dat de ondernemer bepaalt waar hij of zij gebruik van maakt en wanneer.

Uiteraard laten we ondernemers graag zien wat Easy4U Finance voor hen kan betekenen. Loop gerust eens bij ons binnen. Wij zijn gevestigd in Videolab, Torenallee 20 op Strijp-S in Eindhoven en op Ekkersrijt 4609, Son en Breugel.

Dinkelberg en Kuipers