Salarisadministratie

feb 17, 2021 | Blogs

Als MKB-ondernemer heeft u te maken met personeel en alles wat daarbij komt kijken. Ook de salarisadministratie maakt hier onderdeel van uit. Aan u de keuze om deze uit te besteden of in eigen huis onder te brengen bij een salarisadministrateur of P&O-medewerker. Indien uw voorkeur uitgaat naar de eerste optie, weet dan dat u dit kunt onderbrengen bij Dinkelberg & Kuipers.

Aan het uitbesteden van uw salarisadministratie zijn namelijk een aantal voordelen verbonden. Allereerst is de continuïteit gewaarborgd doordat uw salarisadministratie bij ons wordt opgepakt door een team van specialisten. U bent dus niet afhankelijk van eventuele afwezigheid door ziekte of vakantie van één personeelslid.

En ook al zitten wij niet fysiek bij u op kantoor, toch ervaart u met ons team wel degelijk het persoonlijke en directe contact over uw salarisadministratie. Afhankelijk van de branche waarin uw onderneming actief is, informeren we u bijvoorbeeld over wijzigingen in cao’s. Maar wij adviseren u ook op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringswetten, subsidies, etc. Ons team kent uw onderneming en denkt proactief mee over de best passende dienstverlening. Ook kunt u ons bij vragen altijd bellen.

Daarnaast kan uitbesteden u veel tijd besparen omdat u er, behalve het doorgeven van personeels- en salarismutaties, geen omkijken naar heeft. Wij verzekeren u dat u tijdig uw loonstroken e.d. ontvangt én dat de actuele wet- en regelgeving wordt gehanteerd. Om het doorgeven van mutaties te vereenvoudigen, biedt Dinkelberg & Kuipers u de mogelijkheid deze digitaal door te geven via een werkgeversportaal.

Mocht u naast uw accountancywerkzaamheden ook de salarisadministratie bij ons onderbrengen of reeds ondergebracht hebben, dan worden deze in het grote geheel betrokken waardoor onze adviezen completer worden. Tevens kunnen eventuele verbeteringen danwel wijzigingen direct doorgevoerd worden door ons loonadministratieteam.

Wij laten u graag de mogelijkheden van het uitbesteden van uw salarisadministratie ervaren. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Dinkelberg en Kuipers