Hulp bij bedrijfsovername in de regio Eindhoven

Home » Bedrijfsovername Eindhoven

Persoonlijk en betrokken

Sleutel tot succes

Benaderbaar

Of er nu sprake is van noodzaak of groei; bij een bedrijfsovername is het geen overbodige luxe om de hulp van een expert uit de regio Eindhoven in te schakelen. Er verandert in zo’n periode immers veel en u wilt uw financiën natuurlijk wel op orde hebben. Dat is niet alleen belangrijk voor uw bedrijf, maar ook voor investeerders, leveranciers en de belastingdienst. Schakel daarom de hulp in van Dinkelberg & Kuipers uit Son en Breugel, in de buurt van Eindhoven, wanneer u te maken krijgt met een bedrijfsovername.

Uw bedrijfsovername goed regelen met hulp van adviseurs uit de regio Eindhoven

Onze fiscalisten en juristen adviseren u over alle regels en financiële gevolgen waarmee u te maken krijgt bij een bedrijfsovername. Hierbij hanteren we een persoonlijke en laagdrempelige aanpak, waardoor u altijd bij ons accountantskantoor nabij Eindhoven terechtkunt met vragen omtrent uw bedrijfsovername. Door de cijfers helder op een rijtje te zetten en u van duidelijk fiscaal advies te voorzien, geven we u een duidelijk beeld van de situatie. Dankzij onze fiscale ondersteuning kunt u zich met een gerust hart focussen op andere aspecten van de bedrijfsovername.

Meer weten?

Benieuwd wat Dinkelberg & Kuipers voor u kan betekenen?

Maak een afspraak voor advies omtrent uw bedrijfsovername

Wilt u weten hoe onze adviseurs uit Son en Breugel u van dienst zijn om uw bedrijfsovername in de regio Eindhoven zo soepel mogelijk te laten verlopen? Plan een kennismakingsgesprek in en ontdek de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)499 462 030. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dinkelberg-kuipers.nl of het contactformulier invullen. Wij voorzien u graag van al het juridische en fiscale advies dat u nodig heeft bij uw bedrijfsovername.

Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

 
Locatie Son
Ekkersrijt 4609
5692 DR Son en Breugel
Nederland
 
Locatie Veghel
Poort van Veghel 4931f
5466 SB Veghel
Nederland

 

T: 0499 – 46 20 30
E: info@dinkelberg-kuipers.nl
  Klachtenprocedure
Dinkelberg en Kuipers