Dinkelberg Dinkelberg

Dinkelberg & Kuipers en Clever-Accountants gaan samen verder

Dinkelberg & Kuipers Accountants en Adviseurs en Clever-Accountants zijn per 1 januari 2017 samengegaan onder de naam Dinkelberg & Kuipers Accountants en Adviseurs.

Na een intensieve samenwerking in het afgelopen jaar hebben we besloten om verder te gaan als één kantoor. Ronald Dinkelberg, medeoprichter en vennoot bij Dinkelberg & Kuipers: “Het integreren van de twee kantoren is een logisch gevolg van een samenwerking waarin we elkaar goed hebben leren kennen en tot de conclusie zijn gekomen dat we complementair zijn aan elkaar.”

Hanneke Meulendijk, eigenaar van Clever-Accountants, vult aan: “De proactieve aanpak van Dinkelberg & Kuipers, in combinatie met de vooruitstrevende automatisering, heeft mij overtuigd om deze samenwerking aan te gaan. Hierdoor kan Clever-Accountants haar relaties ook meer bieden op het gebied van aanvullende dienstverlening, bijvoorbeeld bij commerciële en strategische vraagstukken.”

De medewerkers van Clever-Accountants verhuizen naar het kantoor van Dinkelberg & Kuipers op Ekkersrijt in Son. Vanuit daar ondersteunen en adviseren zij een solide en gevarieerd relatiebestand van MKB-ondernemers.

“De samenwerking past in de gecontroleerde groeistrategie van Dinkelberg & Kuipers. Om een groter deel van de MKB-markt te kunnen bedienen is het van belang dat we een juiste diversiteit aan expertise in huis hebben en daarmee de kwaliteit van onze vooruitstrevende dienstverlening kunnen
waarborgen.”, aldus Ronald Dinkelberg. 

Terug
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233