Dinkelberg Dinkelberg

Nieuws

Voor succesvolle advisering is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest actuele ontwikkelingen. Om deze kennis ook met u te delen, hebben wij voor u relevante nieuwsberichten verzameld op deze nieuwspagina. 


Omzet- en winstcorrecties
Over zogenaamde afroommodules in kassasystemen is enkele
Hoger beroep ontbinding arbeidsovereenkomst
Tegen een beschikking waarbij de kantonrechter een
Aansprakelijkheid werkgever
Als hoofdregel geldt dat de werkgever aansprakelijk is voor
D&K Open 2017 een geslaagd sportief evenement

Voor het vierde jaar op rij vond op donderdag 29 juni jl. het ‘D&K Open’ tennistoernooi plaats. Dit door Dinkelberg & Kuipers georganiseerde evenement voor klanten en relaties was wederom een groot succes.

Nieuws over salarisadministratie

Onlangs heeft Dinkelberg & Kuipers de salarisadministratie meer in eigen beheer genomen. Hiermee willen wij de betrokkenheid bij onze relaties vergroten.

Gevolgen invoering Wet uitfasering pensioen in eigen beheer (PEB)

Door een nieuw wetsvoorstel komt er per 1 april 2017 een einde aan de mogelijkheid voor een directeur grootaandeelhouder om in eigen beheer bij de B.V. een pensioenvoorziening (verder) op te bouwen.

Collega Wilma Hamers overleden

Na een dappere, maar oneerlijke strijd is onze geliefde collega Wilma Hamers op maandag 26 december 2016 overleden.

Dinkelberg & Kuipers en Clever-Accountants gaan samen verder

Dinkelberg & Kuipers Accountants en Adviseurs en Clever-Accountants zijn per 1 januari 2017 samengegaan onder de naam Dinkelberg & Kuipers Accountants en Adviseurs.

Aanvraag Subsidieregeling praktijkleren door Dinkelberg & Kuipers

Wilt u praktijkleerplaatsen (bbl) of werkleerplaatsen bieden? Dan kunt u daarvoor subsidie aanvragen. Met de Subsidieregeling praktijkleren krijgt u een tegemoetkoming in de kosten voor de begeleiding van een leerling of student.

Dinkelberg & Kuipers deelnemende expert MKB Groeit!

Dinkelberg & Kuipers is een van de deelnemende experts aan MKB Groeit!, een online platform gericht op het midden- en kleinbedrijf.

Dinkelberg en Kuipers biedt digitaal totaalpakket met Easy4U Finance

Digitalisering is aan de orde van de dag. Als innovatief en eigentijds accountants- en advieskantoor wil Dinkelberg & Kuipers gebruikmaken van de voordelen die dit biedt. Daarom bieden wij ondernemers het gemak van digitale verwerking en archivering van de financiële administratie. 

Fiscale ondersteuning bij aanschaf zonnepanelen

Overweegt u als particulier zonnepanelen aan te schaffen, dan kan u dat een belastingvoordeel opleveren. Omdat de Belastingdienst particulieren die (een deel van hun) opgewekte stroom aan het net leveren als ondernemers beschouwd, kunt u de betaalde BTW terugkrijgen.

Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233