Dinkelberg Dinkelberg

Dinkelberg & Kuipers Accountants en Adviseurs zoekt op korte termijn een

Administratief Consulent / Salarisadministrateur, Assistent Accountant en een Accountant Adviseur (AA) 

Hieronder tref je meer informatie over de functies aan. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben of geinteresseerd zijn, dan kun je contact opnemen met Wil Kuipers via w.kuipers@dinkelberg-kuipers.nl of telefonisch op 0499 - 46 20 30.    

Administratief Consulent / Salarisadministrateur

Als administratief consulent / salarisadministrateur is het verwerken van de administraties van onze klanten jouw voornaamste taak. Als beginner in dit vakgebied of schoolverlater met stage-ervaring vind je het een uitdaging hier de beste in te worden. En als dat zover is, dan bieden wij je volop mogelijkheden om door te groeien naar andere functies. Je komt terecht in een fris en proactief team waar hard en serieus gewerkt wordt, maar humor op z'n tijd ook zeker gewaardeerd wordt.

Je bewaakt de kwaliteit van eerdergenoemde administraties en je wordt ingezet bij het samenstellen van jaarrekeningen. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten en hen te betrekken bij de boekhouding, om deze zo optimaal mogelijk te maken.

Een deel van je werkzaamheden besteed je aan het ondersteunen van de collega's van de salarisadministratie. Je helpt hen bij het correct en tijdig verwerken van de salarismutaties van onze klanten.
 
Functie-eisen
Als administratief consulent / salarisadministrateur heb je (bij voorkeur) al werkervaring opgedaan in bovengenoemde werkzaamheden. Dat mag ook door stages tijdens je studie of bijbaantjes in deze richting. Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau (bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfseconomie of SPD). Je bent communicatief vaardig, commercieel sterk, inlevend, gedreven, helder en overtuigend. Je bent een representatieve, sociale en enthousiaste collega, gericht op samenwerking en kwaliteit. Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven. Parttime werken is mogelijk. 

Assistent accountant

In de functie van assistent accountant maak je deel uit van een team bestaande uit fiscalisten, juristen en accountants. Samen werk je aan diverse projecten en opdrachten voor klanten in de regio van Eindhoven. Het samenstellen van jaarrekeningen, het maken van tussentijdse cijfers en prognoses en het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting vormen de basis van je werkzaamheden. Daarnaast verwachten we een proactieve houding bij het adviseren van bestaande klanten.

Functie-eisen
Als assistent accountant heb je tenminste 3 jaar ervaring in bovengenoemde werkzaamheden. Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau (bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfseconomie of SPD). Je hebt een proactieve, zelfstandige en flexibele werkhouding en de ambitie om je verder in het accountancyvak te ontwikkelen. Je hebt graag contact met klanten. Daarnaast ben je communicatief vaardig, commercieel sterk, inlevend, gedreven, helder en overtuigend. Je bent een representatieve, sociale en enthousiaste collega, gericht op samenwerking en kwaliteit. Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

Accountant Adviseur

Wat alle klanten van Dinkelberg & Kuipers gemeen hebben, is hun streven naar succes. Voor sommigen vertaalt zich dat in groei van hun bedrijf, waar anderen juist werken aan een geslaagde overdracht van hun zaak. De Accountant Adviseur anticipeert op dit streven en fungeert als sparringpartner, een coach die met de klant een succesvolle toekomst mogelijk maakt.

Advisering is onlosmakelijk verbonden met accountancywerkzaamheden. De cijfers moeten op de juiste wijze worden geïnterpreteerd en vertaald worden naar beleid. Samen met de klant  optimaliseer je het administratieve proces en leer je de ondernemer management informatie te onttrekken uit de (jaar)cijfers en de koers uit te zetten.

Je werkt in deze functie onder verschillende vennoten; voor de klanten binnen jouw portefeuille ben jij het eerste aanspreekpunt voor de verlening van onze accountancy diensten. De Accountant Adviseur is binnen ons kantoor het visitekaartje naar de klant, die tevens adequaat inspeelt op commerciële kansen bij bestaande klanten en een stukje acquisitie voor zijn/haar rekening neemt.

Functie-eisen
- Een afgerond AA-traject, een afgeronde praktijkstage is niet noodzakelijk;
- Enkele jaren ervaring als Gevorderd of Zelfstandig Assistent Accountant, opgedaan bij een kantoor waar je jouw ambities om intensief klanten te adviseren niet waar kon maken;
- Communicatieve en commerciële vaardigheden en ondernemersgeest;
- Tact, mensenkennis en werken in teamverband zijn onlosmakelijk met de functie verbonden;
- De voorkeur gaat uit naar kandidaten met een sterke regionale binding.

Over ons
Ons team bestaat uit fiscalisten, juristen, (assistent) accountants en ondersteunende functies. De sfeer op kantoor is informeel en er heerst een grote mate van samenhorigheid. Naast primaire arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris, 27 vakantiedagen, een prima pensioenregeling en een onkostenvergoeding, proberen we door originele aanvullingen hierop de teamspirit vast te houden. Zo vinden er regelmatig (spontane) borrels / teamuitjes plaats en stimuleren we op verschillende manieren een gezonde leefstijl.

Nieuws
Uitleg regeling belastingrente
De staatssecretaris van Financiƫn heeft Kamervragen over de
Kamervragen verplichte hypotheekrenteaftrek
De staatssecretaris van Financiƫn heeft Kamervragen over de
Geen hoge vrijstelling erfbelasting
De erfbelasting kent een hoge vrijstelling voor de partner.
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233