Dinkelberg Dinkelberg

‘Dag van het Succes’ zet in op nieuwe businessmodellen

 

Op donderdag 17 november 2016 organiseerde Dinkelberg & Kuipers voor het derde jaar op rij de ‘Dag van het Succes’. Ook dit jaar vond het netwerkevent plaats bij restaurant Quatre Bras in Best.

Met de quote "Organisaties van morgen bouw je niet met businessmodellen van gisteren" gaf spreker Ivar Davids, zelf een gepassioneerd ondernemer, zijn vernieuwende visie op samenwerkingen tussen organisaties en de kansen met nieuwe verdienmodellen. Aan bod kwam onder andere de snelheid waarmee de wereld om ons heen verandert en hoe je hier als ondernemer in mee kan gaan. Grote bedrijven worstelen daar mee en merken dat de grootte van hun organisatie hierbij niet altijd een voordeel is. Het zijn juist de kleine (MKB-)ondernemingen die flexibel zijn en dus beter in staat om veranderingen door te voeren. Dat veel ondernemers dit erkennen, maar vaak niet goed weten waar te beginnen, bleek wel uit de vragen die na afloop werden gesteld.

Aandacht was er ook voor de circulaire economie. “Wat afval is voor de één, is grondstof voor de ander.” Bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de duurzaamheid van hun producten, de belofte die ze hiermee doen aan de afnemers en hoe hiermee om te gaan in het productieproces.   

De ruim 100 aanwezige ondernemers gingen met elkaar in gesprek over de vraag hoe zij hun bedrijf gereed maken voor de wereld van morgen. Verbinden en mensen met elkaar in contact brengen heeft Dinkelberg & Kuipers hoog in het vaandel staan en dit werd tijdens de netwerkborrel na afloop van het plenaire gedeelte, volop in de praktijk gebracht. Dinkelberg & Kuipers kijkt terug op een geslaagd event en bedankt de aanwezige ondernemers, het team van Quatre Bras en spreker Ivar Davids hartelijk voor hun bijdrage hieraan! 

Nieuws
Uitleg regeling belastingrente
De staatssecretaris van Financiƫn heeft Kamervragen over de
Kamervragen verplichte hypotheekrenteaftrek
De staatssecretaris van Financiƫn heeft Kamervragen over de
Geen hoge vrijstelling erfbelasting
De erfbelasting kent een hoge vrijstelling voor de partner.
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233